Download Kara Elmas Mantarı Pictures

Download Kara Elmas Mantarı Pictures. Dünyada siyah elmas olarak bilinen, 6 milyar dolarlık ticaret hacmi bulunan ve kilosu bin euro olan trüf mantarını avrupa'da zenginler. Bunlar içinde en değerli olanı kara elmas olarak da anılan siyah trüf.

Uzun Mehmet'in "kara elmas"ından ekonomiye 172 yıllık ...
Uzun Mehmet'in "kara elmas"ından ekonomiye 172 yıllık ... from www.haberler.com
Doğada trüf mantarı nasıl bulunur? Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı türü var ve yer altında yetişen bu mantarı bulabilmek için iyi eğitimli. Fransa'nın bu yöresinde, havanın ve toprağın koşulları, kara renkli trüf mantarı yetiştirmek için bire bir.

Alucra ilçesine bağlı bölükçam orman i̇şletme şefliğince ilçe ekonomisine katkı sağlamak amacıyla topçam mevkiinde 2 hektar araziye trüf mantarı aşılandı.

Kara elmas olarak anılsa da dünyanın en pahalı mantarı, azlığı nedeniyle beyaz trüftür. Karacabey aa muhabirine, en lezzetli ve pahalı mantar türlerinden olan kara elmas lakaplı trüf mantarının türkiye'deki üretimine ve ekonomik potansiyeline ilişkin açıklama yaptı. Trüf mantarı (siyah elmas) i̇le ilgili tüm bilgilerin yer aldığı bilgi paylaşım sitesi.trüf mantarı üretimi,trüf mantarı toplanması,trüf mantarı nedir? Trüf mantarı (kara elmas) ülkemizde bulunan ama çok sık karşılaşmadığımız lezzetli bir mantardır.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url