44+ Necati Şaşmaz Eski Eşi Pics

44+ Necati Şaşmaz Eski Eşi Pics. Necati şaşmaz'ın eski eşi nagehan şaşmaz hakkında özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme' suçundan 22 yıla kadar hapis istemiyle kendisine dava açılmıştı. Oyuncu necati şaşmaz ile eski eşi negahan kaşıkçı' nın karşılıklı açtıkları boşanma davası geçtiğimiz haftalarda mahkeme tarafından hükme bağlandı.

Necati Şaşmaz'ın zikir videosu, Kurtlar Vadisi Irak ...
Necati Şaşmaz'ın zikir videosu, Kurtlar Vadisi Irak ... from i.haberglobal.com.tr
Ünlü oyuncu necati şaşmaz ile eşi nagehan kaşıkçı şaşmaz sürpriz nikahın ardından maldivler'e uçtu. Kurtlar vadisi'nin polat alemdar'ı necati şaşmaz'ın eşi negahan kaşıkçı, açtığı boşama davasına, kendini mehdi olarak gören şaşmaz'ın kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu sundu. Sözcü gazetesinden i̇smail saymaz bugün yazdığı ''mehdiler vadisi'' başlıklı yazısında, ünlü oyuncu necati şaşmaz'ın eski eşi nagehan kaşıkçı'yla olan boşanma davasının dosyasındaki çarpıcı.

Necati şaşmaz ve eşi kutlamanın ardından balayı için maldivler'e gitti.

Necati şaşmaz'ın, içerisinde ilâhi aşkı anlatan şiirlerinin yer aldığı bir şiir kitabı bulunmaktadır. Kurtlar vadisi dizisiyle tanınan necati şaşmaz, eski eşi nagehan kaşıkçı'dan boşandı. Sayfa'da ünlü oyuncu necati şaşmaz, 7 yıllık eşi nagehan şaşmaz'dan boşanma kararı aldı. İkilinin aşkı bir dönem büyük bir yankı uyandırmıştır.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url