Download Kara Elmas Trüf Mantarı Background

Download Kara Elmas Trüf Mantarı Background. Dünyada önemli ticari potansiyele sahip, pazarı 6 milyar doları bulan trüf mantarı, marmara, ege. 'siyah elmas' ve 'kralların yiyeceği' olarak bilinen trüf mantarı, yumruk şeklinde büyüyor ve toprağın 5 ila 20 santimetre altında, ağaç köklerinde yetişiyor.

Zenginlerin Yiyeceği Gençler İçin Eğitim Bursu Oldu - Haber
Zenginlerin Yiyeceği Gençler İçin Eğitim Bursu Oldu - Haber from foto.haberler.com
Diğer sebzelere oranla bakıldığında çok fazla karbonhidrat içerdiği söylenemez. Tuber melansporum (kışlık siyah trüf ) 1000 euro. .dünyada kara elmas olarak anılan ve kalitesine göre 100 ila 3 bin 500 avro arasında fiyata alıcı bulan trüf yabancı turistler, trüf mantarı damak zevkini ülkemizin turistik tesislerinde de arıyor.

Karacabey aa muhabirine, en lezzetli ve pahalı mantar türlerinden olan kara elmas lakaplı trüf mantarının türkiye'deki üretimine ve ekonomik potansiyeline ilişkin açıklama yaptı.

Trüf, meşelik alanlarda, meşe ağaçlarının köklerinde, 5 ile 20 cm. Trüf, meşelik alanlarda, meşe ağaçlarının köklerinde, 5 ile 20 cm. Toprak derinliğinde yetişen, kokulu ektomikoriza cinsi bir mantardır, akdeniz bölgesinde bilinir olmasıyla beraber dünyanın birçok. Meşe, zeytin ve fındık ağacının köklerinde yetişen trüf mantarı, üretimi en zor mantar türüdür.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url