View Hakan Çalhanoğlu Ve Eşi Pics

View Hakan Çalhanoğlu Ve Eşi Pics. Geçtiğimiz sene evlenen çiftin boşanma ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Hakan çalhanoğlu ve eşi sinem gündoğdu'ya dünyanın dört bir yanından tebrik mesajları geldi.

Boşanmanın eşiğinden dönen Hakan Çalhanoğlu, eşi ve ...
Boşanmanın eşiğinden dönen Hakan Çalhanoğlu, eşi ve ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, geçen yıl evlendiği çocukluk aşkı sinem gündoğdu ile boşanma kararı aldığını açıkladı. Tv100 362.432 views1 year ago. Kariyerini serie a devlerinden milan'da sürdüren milli futbolcu hakan çalhanoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla eşi sinem çalhanoğlu'dan boşanacağını duyurdu

Milli futbolcu hakan çalhanoğlu geçen temmuz ayında boşanma kararı aldığı ve 6 aylık hamile eski eşi sinem çalhanoğlu ile.

Milli futbolcu hakan çalhanoğlu, tekrar barışmanın mümkün olmadığını söylediği eşi ve çocukluk aşkı sinem çalhanoğlu ile 3,5 ay sonra barıştı. Neyse ki kara bulutlar çabuk dağıldı, çift evliliklerine bir şans daha tanımaya karar verdi. Boşanmanın eşiğinden dönen futbolcu hakan çalhanoğlu ve eşi sinem çalhanoğlu, sıkıntılı günleri geride bıraktı. Milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, geçen yıl evlendiği çocukluk aşkı sinem gündoğdu ile boşanma kararı aldığını açıkladı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url