48+ Kara Mantar Hastalığı Nedir Background

48+ Kara Mantar Hastalığı Nedir Background. Hindistan'ı etkisi altına alan kara mantar hastalığı bulaşıcı mıdır? Vatandaşlar, gündeme gelen kara mantar hastalığı hakkında aramalara başladı.

Hindistan'da Artan ''Kara Mantar'' Enfeksiyonu Nedir ...
Hindistan'da Artan ''Kara Mantar'' Enfeksiyonu Nedir ... from i2.wp.com
Hindistan'dan gelen tedirgin edici haberlerin ardından ''kara mantar hastalığı nedir?'' sorusu araştırma konusu oldu. Mukormikoz sinüsler, beyin, akciğerler ve nadiren de olsa cildi etkileyen mantar hastalığıdır. .görülen bir mantar enfeksiyonuna yakalandığını söyledisağlık görevlileri tarafından 'kara mantar' olarak i̇ki hafta içinde bir virüsten çıkan ve mantar enfeksiyonuna dönüşüyor.

Hindistan'da kara mantar ismi verilen yeni bir salgın yaşanıyor.

İlk olarak hindistan'da ortaya çıkan kara mantar hastalığı dünyaya yayılmaya başladı. Nispeten nadirdir, ancak aynı zamanda çok ciddidir. Milyonlarca mantar türü olmasına rağmen, bunların içinde yaklaşık olarak sadece 300 tanesi insanlarda enfeksiyonlara neden olabilir. Son zamanlarda hindistan'da yüksek vakalarla seyreden kara mantar hastalığı nasıl bulaşır ve yeni bir salgının habercisi mi soruları var olan endişeyi gözler önüne sermektedir.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url