View Burak Sergen Ilk Eşi Gif

View Burak Sergen Ilk Eşi Gif. Sanatçı semih sergen'in oğlu ve toprak sergen'in ağabeyidir. 19 yıllık eşi işıl sergen'den geçtiğimiz yıl tek celsede boşanan burak sergen spiker sevgilisi nihan ünsal ile nişanlandı.

Gençliğim Eyvah Zola Kimdir? Burak Tozkoparan - SineFocus.com
Gençliğim Eyvah Zola Kimdir? Burak Tozkoparan - SineFocus.com from www.sinefocus.com
60 yaşında olan burak sergen bir evlilik yaptı, ilk eşi işıl sergen'den 2018 yılında boşanan burak sergen'in cansın adında bir oğlu var. Sanatçı semih sergen'in oğlu ve toprak sergen'in ağabeyidir. 2019 yaşında kendisinden 28 yaş küçük nihan ünsal ile nişanlanan oyuncu hakkında merak edilenler.

Burak reis sergen doğum tarihi:

Burak sergen, boşandıktan birkaç ay sonra nişanlısı nihan ünsal, eski eşi işıl sergen ve onun erkek arkadaşı anıl pinaz'la yemek yemiş, bu buluşma sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. 9 şubat 1961, ankara), türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, 9 şubat 1961'de ankara'da türk, tiyatro oyuncusu, yönetmeni, oyun ve şiir yazarı semih sergen ile opera sanatçısı ve bir soprano olan eşi. İlk, orta ve lise eğitimini ankara'da tamamladı. Usta tiyatro oyuncusu semih sergen'in oğlu ve toprak sergen'in abisi olan oyuncu burak sergen ankara devlet konservatuvarı mezunudur.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url