Get Serkay Tütüncü Survivorda Kaçıncı Oldu PNG

Get Serkay Tütüncü Survivorda Kaçıncı Oldu PNG. Peki ama masumiyet'in i̇lker'i serkay tütüncü kimdir, survivor'da kaçıncı oldu, kaç yaşında, instagram adresi ne? Serkay tütüncü videoları, oyunları, performansları ve istatistikleri için tıkla.

'Yaptığım salaklık için özür dilerim'
'Yaptığım salaklık için özür dilerim' from i2.cnnturk.com
.kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, survivor'da kaçıncı oldu? Survivor 2016'nın finalisti olan gönüllüler takımından serkay tütüncü survivor'da neler yaşadı? Hülya avşar ve mehmet aslantuğ gibi ünlü oyuncularla masumiyet dizisinde kamera karşısına geçen serkay tütüncü, muhabirlerin survivor sorusuna verdiği yanıtla gündemde.

Serkay tütüncü, survivor'da 11,5 kilo verdiğini, yarışma sonrasında neler yaşadığını, survivor'ı özleyip özlemediğini anlattı.

Serkay tütüncü'nün canlandırdığı i̇lker ilgaz karakteri dizinin başrolleri arasında yer alıyor. 1991 yılında i̇zmir'de doğan serkay tütüncü, amatör futbolcudur. Survivor 2016 yarışmasının ikincisi serkay tütüncü, magazin 8 extra'ya yaptığı açıklamada hem fiziksel hem de psikolojik olarak değişim geçirdiğini söyleyerek, atakan'ın şampiyonluğuyla ilgili. Survivor'da sms birinciliğini kimseye kaptırmayan semih öztürk, bu defa tacını kaptırdı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url