32+ Hakan Çalhanoğlu Milli Takım Images

32+ Hakan Çalhanoğlu Milli Takım Images. Das ist nationalmannschafts seite von hakan calhanoglu vom verein ac mailand. Serie a ekiplerinden milan'da ve türkiye millî takımında oynamaktadır.

Hakan Çalhanoğlu'na kulübe gözüktü - Milli Takım Haberleri ...
Hakan Çalhanoğlu'na kulübe gözüktü - Milli Takım Haberleri ... from img.fanatik.com.tr
Hakan çalhanoğlu, fatih terim tarafından a milli takım'ın euro 2016'ya gidecek nihai kadrosuna da seçildi. Serie a ekiplerinden milan'da ve türkiye millî takımında oynamaktadır. .çalhanoğlu, milli takım oyuncusu olarak beni izleyenleri ve güvenenleri asla mahcup etmeye ceğim.

İtalya serie a ekiplerinden milan'ın ve a milli takım'ın oyuncusu hakan çalhanoğlu, takıma yeni transfer olan i̇sveçli dünyaca ünlü golcü zlatan i̇brahimovic hakkında alman bild gazetesi'ne.

.çalhanoğlu, milli takım oyuncusu olarak beni izleyenleri ve güvenenleri asla mahcup etmeye ceğim. İtalya serie a takımlarından milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, a milli takım'da gösterdiği performansla öne çıkan isimlerden oldu. 8 şubat 1994, mannheim, almanya) oyun kurucu pozisyonunda oynayan türk futbolcudur. Cezalı olacağı 4 aylık süreçte milli takım'ın 24 mart'ta oynayacağı finlandiya maçında da forma.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url